Έξαλλα τα μμε με τις ρακές του Πολάκη, δεν πρόσεξαν ότι εξαντλούνται οι ΜΕΘ…

Τα μέσα ενημέρωσης λοιπόν είναι έξαλλα εδώ και δυο μέρες με το τραπέζι του Πολάκη, σε φιλικό του σπίτι. Μετά μάλιστα από δυο χειρουργεία.

Εντάξει, το παρακάνει κι ο Πολάκης συχνά. Γιατί θα πρέπει να ξέρουμε πού και πότε τρώει με φίλους του; Κυρίως επειδή με αυτό τον τρόπο τα χρυσοπληρωμένα μέσα παίρνουν αφορμή να αλλάξουν την “ατζέντα” της πραγματικότητας.

Κι η πραγματικότητα, πέραν όλων των άλλων, είναι ότι η ανίκανη κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο και με την πανδημία. Τώρα, αυτές τις ημέρες, αποκαλύπτονται οι συνέπειες από την ανικανότητα, τις ιδεοληψίες της, τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό αλλά και η ιδιοκτησιακή της λογική απέναντι στο κράτος.

Άφησε ανοχύρωτο το ΕΣΥ, δεν έκανε προσλήψεις γιατρών και γενικότερα υγειονομικών (οι εκατοντάδες – για παράδειγμα- προσλήψεις από την ΥΠΕ Κρήτης ήταν κυρίως κομματικά ρουσφέτια για “θέσεις” γενικών καθηκόντων, φυλάκων και για λογής άλλες “γενικές” εργασίες…).

Τα τακτικά χειρουργεία μειώνονται με νόμο μέχρι 80%, για αντέξει το ΕΣΥ…

Και το ΕΣΥ ανοχύρωτο πόσο θα αντέξει; Όταν μάλιστα οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, που δίνουν όλο τον εαυτό τους, αρχίζουν να καταρρέουν από την κόπωση ή ακόμα και χτυπημένοι από την πανδημία.

Το ΑΧΕΠΑ, ανακοινώθηκε χθες, δεν έχει άλλες κλίνες ΜΕΘ. Τώρα πρέπει να αρχίσει να κάνει “διαλογή” ασθενών, ακόμα και επιλογή ανάμεσα στο ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει… Κάποιοι ήδη πέθαναν εκτός ΜΕΘ, σε κανονικές κλίνες νοσοκομείων…

Το νοσοκομείο Βόλου επίσης εξαντλούνται οι κλίνες ΜΕΘ. Θα συμβεί το ίδιο και σε άλλα νοσοκομεία…

Δείτε: Στα όριά τους ΑΧΕΠΑ και νοσοκομείο Βόλου

Αυτή λοιπόν την πραγματικότητα ούτε διανοούνται να την καταγράψουν τα χρυσοπληρωμένα μέσα. Πολύ περισσότερο τώρα που είναι οργισμένα με τον Πολάκη και το τραπέζι του! Γι αυτό δεν… πρόσεξαν ότι το ΑΧΕΠΑ δεν έχει άλλες ΜΕΘ…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί